Error
  • The template for this display is not available. Please contact a Site administrator.

Vidimo se u subotu!

Prijave za StudentsMeet INFO u Zagrebu su završene. Na susretu će izlagati 10 učenika iz tri škole koji će održati šest prezentacija. Pozivamo sve zainteresirane da dođu pružiti potporu mladim predavačima. StudentsMeet će se održati u subotu, 17. 11. u 11:00 sati u Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu.

StudentsMeet će voditi Dora Sabljić i Marko Turkalj, učenici IX. gimnazije iz Zagreba.

stm info logo2 229

StudentsMeet INFO 2012

S velikim zadovoljstvom pozivamo učenike u dobi od 12-18 godina da zamijene mjesta sa svojim nastavnicima i da oni budu ti koji će podučavati ne samo svoje nastavnike već i svoje vršnjake.

Nakon dva uspješna virtualna StudentsMeeta, prvi StudentsMeet susret uživo održat će se u okviru CARNetovog nastupa na INFO sajmu u subotu, 17.11.2012. u 11. sati.

Prijave za predavače otvorene su do 13.11.2012., a prezentacije je potrebno poslati do 15.11.2012. na našu email adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Pozivamo nastavnike -mentore da prijave svoje učenike putem ovog obrasca.

Ako želite možete upotrijebiti ovaj predložak za prezentacije.

Upute i savjeti

O čemu želite prezentirati?

Pričajte nam o:
- ideji koju ste sproveli u djelo
- projektu u kojem ste sudjelovali
- iskustvu koje želite podijeliti
- web 2.0 alatu koji rado koristite


Što možete istaknuti?
Kako ste došli na ideju o projektu?
Koje resurse/alate ste koristili?
Kako je proveden projekt?
S kojim ste se izazovima suočili?
Kakav je bio utjecaj na učenje?

Što želite poručiti vašim kolegama?
Što želite poručiti vašim nastavnicima?

Predložite korisne linkove.

Kako ćete prezentirati?

Za pripremu prezentacije učenici predavači mogu upotrijebiti naš predložak, ali on nije obavezan. Prezentacije traju 4 minute, osim ako nije određeno drugačije. Redoslijed predavača određuje se korištenjem računalnog sustava slučajnog izbora.  Nakon isteka 4 minute, prezentacija se prekida glazbenim brojem te slijedeći učenik predavač preuzima mikrofon.

Predložak prezentacije

Ovaj predložak možete koristiti za vašu mikroprezentaciju na StudentsMeet Live. Možete ga preuzeti ovdje. Predložak nije obavezan. Broj slajdova nije ograničen.

 

 

Subcategories

Additional information