Error
  • The template for this display is not available. Please contact a Site administrator.

TeachMeet Regional

Ako ....

...ste napravili neki sjajan projekt sa svojim učenicima,
...ste koristili korisne web 2.0 alate u svojoj nastavi,
...želite svoja iskustva i ideje predstaviti na svojem materinjem jeziku,
... to možete učiniti u vremenu od tri minute,

pozivamo vas da nam se pridružite na virtualnim susretima TeachMeet Regional.

Za sudjelovanje na TeachMeetu kao predavač potrebno je ispuniti obrazac s podacima o predavaču i prezentaciji. Za pripremu prezentacije predavači mogu upotrijebiti naš predložak. Detaljne upute o pripremi prezentacija nalaze se na stranici Upute i savjeti. Najkasnije 24 sata prije održavanja TeachMeeta predavači šalju prezentaciju na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. organizatora.

Za TeachMeet ONLINE koristimo Adobe Connect Pro koji nam omogućuje snimanje prezentacija kako bi nakon webinara one bile dostupne svima koji traže inspiraciju. TeachMeet održavamo u suradnji s CARNetom. Za predavače su organizirane tehničke probe u tjednu prije održavanja teachMeeta, a ovdje se nalaze  upute o korištenju web konferencijskog alata Adobe Connect Pro.

Za pristup TeachMeet prostoriji molimo koristite ovu poveznicu. Prostorija se otvara pola sata prije početka TeachMeeta za goste, dok je za predavače dostupna prema dogovoru.

Za sudjelovanje na TeachMeetu kao gost, registracija nije potrebna. Za pristup TeachMeet prostoriji molimo koristite ovu poveznicu. Prostorija se otvara pola sata prije početka TeachMeeta.


carnetacp1

 

carnetacp3

 


Za sva pitanja slobodno se obratite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. organizatora.


Additional information