Error
  • The template for this display is not available. Please contact a Site administrator.

Što je TeachMeet Regional?

TM regional
TeachMeet Regional novi je ciklus domaćih online webinara u kojem nastavnici iz ovog dijela Europe na svojem materinjem jeziku u mikroprezentacijama u trajanju od 3 minute svojim koleg/icama govore o svojim idejama, iskustvima i primjerima dobre prakse. TeachMeet Regional vode Arjana Blažić, prof. i Sonja Lušić Radošević, prof. iz IX. gimnazije i Udruge Samo jedan klik. Prvi TeachMeet Regional održan je 10.12.2011.

TeachMeet zbog svog neformalnog karaktera postaje sve popularniji oblik stručnog usavršavanja nastavnika te se organizira u raznim dijelovima svijeta. Na žalost, mnogi ne mogu sudjelovati - zbog toga što se takva događanja ne organiziraju u našem gradu ili u našoj zemlji. Zato vjerujemo da će TeachMeet ONLINE spojiti sve one nastavnike koji žele podijelti svoje ideje, svoju kreativnost i svoju strast prema podučavanju sa svojim kolegama. Pri tom nije važno koji jezik govorite, u kojoj školi radite niti koji predmet podučavate. Jedino što vam je potrebno jesu želja za učenjem, entuzijazam i naravno, računalo s pristupom internetu.

Za TeachMeet ONLINE koristimo Adobe Connect Pro koji nam omogućuje snimanje prezentacija kako bi nakon webinara one bile dostupne svima koji traže inspiraciju. TeachMeet održavamo u suradnji s CARNetom. Preporučamo da pogledate upute o korištenju web konferencijskog alata Adobe Connect Pro.

Additional information